nas net nagradna zimovanje
slide-korona
slajd 10 posto
slide-banka
SLIDE-UPOSLENICI

Odabrani proizvodi za bezbrižan vikend!

Vikend akcije odabranih proizvoda za Vas!


SVI AKCIJSKI PROIZVODI

Super akcija od ponedjeljka do srijede!

I ovu sedmicu započnite uz super uštede!


SVE CIJENE DANA

Pogledajte naše kataloške akcije!

Uštedite prateći naše kataloge!


SVE KATALOŠKE AKCIJE

NOVOSTI

VIDEO

MISIJA I VIZIJA

18 hours ago

Amko Komerc

🎁NAGRADNA IGRA 🎁
NOVI Violeta We care AIR FIT ulošci!

Uz nove Violeta WE CARE AIR FIT uloške svaki korak napravite s povjerenjem te ostanite aktivni bez barijera. Prilagođava se zahtjevnim pokretima tijela uz flexi form.
Uz 0% propuštanja, 0% iritacija, bez bojila i dodatnih mirisa budite sigurni u svakome trenutku.
Njegova prednost je i inovativan omot uloška napravljen od posebnog materijala koji ne stvara buku, možete ga diskretno odložiti.

Budi aktivna, budi bezbrižna, budi sigurna i osjećaj se ugodno uz nove WE CARE AIR FIT ULOŠKE!
Zauzmi pozu i pokaži stav!

*GRATIS intimo vlažne maramice u svakom pakiranju
𝗡𝗮𝗴𝗿𝗮đ𝘂𝗷𝗲𝗺𝗼 𝟭𝟬 𝗰𝘂𝗿𝗮 𝗩𝗶𝗼𝗹𝗲𝘁𝗮 𝗪𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻 𝗽𝗮𝗸𝗲𝘁𝗼𝗺 👇

⭕️Sve što trebate je zaprati FB stranicu Violeta We Care i Amko komerc
⭕️U komentaru napiši koje Violeta We care uloške koristiš?
⭕️Slučajnim odabirom biramo sretne dobitnice.
Sretne dobitnike proglašavamo u ponedjeljak 30.11.2020. g 😀
... See MoreSee Less

View on Facebook

Misija

Naša je misija je kontinuirano unapređenje usluge kroz poboljšanje ponude, cijena, kvaliteta usluge i širenje maloprodajne mreže, s ciljem unapređenja cjelokupnog poslovanja. Zadovoljan i lojalan kupac koji u Amko marketima kupuje kvalitetno, povoljno i ugodno je naš prioritet.

Vizija

Biti najbolji maloprodajni lanac  u BiH koji svakodnevno unapređuje kvalitet usluge koju pružamo našim kupcima i poslovnim partnerima. Biti poželjan poslodavac nezaposlenim kadrovima, a našim uposlenicima pružiti mogućnost profesionalnog razvoja u korak sa novim trendovima. Saznaj više…

Amko grupacija

Kompanija „AMKO KOMERC“ je domaći lanac trgovina osnovan  15.11.1995. godine u Sarajevu.  Te davne 1995. godine Amko komerc počinje  sa dvije poslovne jedinice i 5-6 radnika, postepenim ulaganjem i proširenjem, kompanija izrasta u respektabilnu i uspješnu bh kompaniju.

Početna vizionarska ideja bila je širenje distributivne i maloprodajne mreže, no u ovom poduhvatu otišlo se korak dalje. Kupovinom poslovno – skladišnih objekata u Sarajevu 2005. godine, stečeni su preduslovi za ekspanziju maloprodaje kroz znatno veći broj maloprodajnih objekata. Svjesni činjenice da je trgovina izuzetno bitna djelatnost u jačanju i razvoju privrednog sektora naše zemlje, kao i da je neophodna podrška domaćoj proizvodnji, Amko komerc 2006. godine kupuje TD markete te na taj način proširuje maloprodajnu mrežu. Saznaj više…

Podržavamo domaće

U našim trgovinama više od 60% artikala na policama su domaći proizvodi. Naša obaveza je kupcima ponuditi istinski bosanski proizvod, a kako bi olakšali njihovo prepoznavanje domaći proizvodi su posebno istaknuti; označeni na policama.

Ponosni smo na činjenicu da je naša kompanija posvećena poštivanju važne vrijednosti koja govori o povezanosti ljudi i prirode koja nas okružuje. Polja se ne obrađuju sama, za to je potrebno mnogo vrijednih ruku koje znaju kako da proizvedu kvalitetan proizvod. Naši domaći proizvođači svakim danom kreiraju više stotina hiljada proizvoda, što je ohrabrujuće za našu budućnost i prosperitet naše zemlje. Mi smo njihov siguran partner, svakodnevno radimo na opstojnosti domaćih proizvođača i pružamo im podršku u plasmanu njihovih proizvoda na tržište BiH posredstvom naše prodajne mreže. Saznaj više…

amko_nekretnine

PONUDITE

NEKRETNINU

Posjedujete poslovni prostor ili građevinsko zemljište, a želite ga prodati ili iznajmiti?
Ponudite ga putem obrasca i postanite naš poslovni partner.

Prijavite se za naš newsletterPrijavite se danas besplatno i budite prvi koji će saznati za nove akcije, nagradne igre i događaje.